Club@utover

 

Örömünkre szolgál bemutatni legújabb szolgáltatásunkat, a Club@utovert.

Klubtagjaink több, mint 700, gyári előírásoknak megfelelő szerelési videót találhatnak az oldalon, ahol lépésről-lépésre figyelhetik meg a legújabb modellek beszerelésének technikáját, legyen az szélvédő vagy oldalüveg. A videók segítségével szakszerűen végezhetik el a legbonyolultabb szerelési munkákat is, ezzel számos költségtől és bosszúságtól kímélhetik meg magukat, amellett hogy nem esnek el a legjövedelmezőbb munkáktól.

A menüpontok között olyan újdonságok is megtalálhatók mint a kamera kalibrálás, melynek fontossága az elkövetkezendő években tovább fog növekedni.

Újítás még az adok-veszek, ahol segítünk partnereinknek megtalálni ritka, de éppen szükséges üvegeket vagy megszabadulni a régóta elfekvő készletektől. A részletekről hamarosan tájékoztatót küldünk.

A CASCO-s károk ügyintézéséhez is szeretnénk további segítséget nyújtani javítóinknak: letölthető dokumentumokat, illetve az ügymenettel kapcsolatos híreket találhatják az oldalon.

Fentieken túl további érdekes és értékes információk is elérhetőek az oldalon.

 

Club@utover szolgáltatás havidíja 14.500,- forint, használatának feltétele, hogy a klubtag beszerzésének legalább 50 %-át az AUTOVER-en keresztül bonyolítja.