Látási komfort

A természet nem mindig könnyíti meg hogy a vezető az úton tartsa a szemét. Problémát okozhat a verőfényes napsütés. Az eső homályos foltokat okozhat a szélvédőn. A köd elhomályosítja az Ön látóterét. A jég képes teljesen blokkolni a kilátást. Amennyire a látás csökken, úgy csökken a vezető biztonsága is, különösen, ha az időjárás hirtelen változik. Egy megfelelő típusú autóüveg kiválasztásával az előnyt a maga javára fordíthatja.

A Saint–Gobain Sekurit megoldások sorozatát kínálja, melynek célja, hogy növelje a láthatóságot a vezetőtől teljesen függetlenül. Nedves körülmények között a vízhatlan üveg hagyja a vizet lefolyni a szélvédőről. Mikor télen ráfagy a pára, a fűthető üveg automatikusan megolvasztja a jeget és eltűnteti a párát pillanatok alatt. A napsugárzás is könnyen kezelhető egy tükröződésmentes réteggel az üveg egész élettartama alatt.

Minden lehetőség az aktív biztonságot helyezi előtérbe, így tiszta láthatóságot biztosít, hogy határozottabban reagáljunk a közúti veszélyekre és helyzetekre. Ezen olcsó védelem egyszerűen felbecsülhetetlen hirtelen változó időjárási viszonyok mellett.