SGS ClimaCoat: Minden –idő-álló Szélvédő

Ez az innovatív technológia két funkciót ajánl fel: fűtés télen, és hővisszaverés nyáron.

Télen pillanatok alatt leovasztaja a jeget és párátlanítja a szélvédőt. A fárasztó jégkaparóra többé már nincs szükség. A vezető egy gombnyomással aktiválja az SGS ClimaCoat-ot a tisztább látótér érdekében, ezáltal biztonságuk kevesebb mint 4 perc alatt javul.Ezen felül óv a visszajegesedéstől is.

Egy forró nyári napon az SGS ClimaCoat hővisszaverő védelme a szélvédőn keresztül észrevehetően csökkenti a hőmérséklet emelkedését az autóban. A napsugarak többsége visszaverődik, az autó belső terébe jutó sugárzás hőtartalma jelentősen csökken.

Mi több, az SGS ClimaCoat-tal rendelkező gépjárművek a kívánt belső hőmérséklet elérésére 30%-kal gyorsabban képesek az általános üvegezéssel felszerelt autókhoz képest. Ezáltal csökken légkondícionáló fogyasztása, mely csökkenti az üzemanyag felhasználást, így 0,1 liter/100km –rel csökken a fogyasztás és 2,5 gramm CO2/ kilométerenként a károsanyag kibocsátás. Következésképpen, a tulajdonos üzemanyagot és pénzt spórol meg.

Az új minden-idő-álló szélvédő az SGS CilmaCoat-tal láthatatlan védőréteget képez, javítja az utasok biztonságát, és közérzetét. Az SGS ClimaCoat a Saint – Gobain Sekurit exkluzív újítása.